Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g16g120kcal0.2g0.2g13.1g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g2.2g8.6kcal0g2.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.8g0.1kcal0g0g0g0.6g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2.6g8.4kcal0.6g0.3g0.5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g345kcal7.6g6.2g32.2g1.2g
Valittu annoskoko46g173kcal3.8g3.1g16.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g86kcal1.9g1.6g8.1g0.3g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.7g34.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546