Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g15g24kcal2.9g0g1.5g0g
Herkkusieni 8g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g18g6.4kcal0.3g1.3g0g0.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g88kcal7.2g4.8g4.6g0.8g
Valittu annoskoko47g44kcal3.6g2.4g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g22kcal1.8g1.2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g94kcal7.7g5.2g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726