Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz2.1g2.1kcal0g0.5g0g0g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g2.1g7.9kcal0.4g0g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Polar5 (Valoi), annos 100g6.2g11kcal2.1g0g0.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g3.3g2kcal0g0.5g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1.2g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g134kcal14.2g2.6g7.2g0.2g
Valittu annoskoko46g67kcal7.1g1.3g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g34kcal3.6g0.7g1.8g0.1g
Arvot/100g100g144kcal15.3g2.8g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353