Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 31g17kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g2g0.5kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Viinietikka 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g70kcal1g9.4g3.4g1g
Valittu annoskoko47g35kcal0.5g4.7g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g18kcal0.3g2.4g0.9g0.3g
Arvot/100g100g75kcal1.1g10.1g3.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848