Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)25g7.5kcal0.3g1g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 13g44kcal0.2g0.3g4.8g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g127kcal1.4g3.4g11.6g0.4g
Valittu annoskoko47g64kcal0.7g1.7g5.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal0.4g0.9g2.9g0.1g
Arvot/100g100g137kcal1.5g3.7g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887