Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK6.6g11kcal1.4g0g6g0g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g10g34kcal1.2g7g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g5.9g26kcal0.8g0g2.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.5kcal0.5g0.7g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g180kcal8.2g18.2g19g0.2g
Valittu annoskoko47g90kcal4.1g9.1g9.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g45kcal2.1g4.6g4.8g0.1g
Arvot/100g100g193kcal8.8g19.5g20.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146