Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 20g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore5.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g34kcal0.6g1.8g2.6g1g
Valittu annoskoko47g17kcal0.3g0.9g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g9kcal0.2g0.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g36kcal0.6g1.9g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839