Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)21g29kcal4.2g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g116kcal9.4g3g7.2g0.6g
Valittu annoskoko47g58kcal4.7g1.5g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g29kcal2.4g0.8g1.8g0.2g
Arvot/100g100g125kcal10.1g3.2g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883