Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Oivariini, 60 (100g)1.1g6kcal0g0g0.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g16g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g147kcal1.4g2.6g14.8g0.8g
Valittu annoskoko47g74kcal0.7g1.3g7.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g37kcal0.4g0.7g3.7g0.2g
Arvot/100g100g157kcal1.5g2.8g15.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957