Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr5.5g15kcal0.4g0.5g1.3g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore25g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto3.3g11kcal0.7g0g1g0g
Ruokakerma 5%, Valio11g7.1kcal0.2g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g77kcal2.8g3.4g5.8g0.6g
Valittu annoskoko47g38kcal1.4g1.7g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal0.7g0.9g1.5g0.2g
Arvot/100g100g82kcal3g3.6g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757