Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%13g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g80kcal2g11.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko47g40kcal1g5.6g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g20kcal0.5g2.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g86kcal2.1g12g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456