Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki23g13kcal2g1.2g0g0g
Hermesetas -neste0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g124kcal9g12.8g4g0.4g
Valittu annoskoko47g62kcal4.5g6.4g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g31kcal2.3g3.2g1g0.1g
Arvot/100g100g133kcal9.6g13.7g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517