Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 5.5g17kcal0.6g3.5g0.1g0.2g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 3.8g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g38kcal1.2g7.6g0.2g0.6g
Valittu annoskoko47g19kcal0.6g3.8g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g9kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g40kcal1.3g8.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967