Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk27g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g75kcal6.4g3.2g4g1g
Valittu annoskoko47g37kcal3.2g1.6g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal1.6g0.8g1g0.3g
Arvot/100g100g80kcal6.9g3.4g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803