Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)8.2g21kcal2.1g0.1g1.4g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g6.6g7.5kcal0.9g0.1g0.4g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)6.6g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g4.4g2.6kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g168kcal8.6g17.8g6.8g1g
Valittu annoskoko47g84kcal4.3g8.9g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g42kcal2.2g4.5g1.7g0.3g
Arvot/100g100g179kcal9.1g18.9g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776