Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 31g34kcal7.2g0g0.5g0g
Currytahna punainen2.5g6.5kcal0.1g0.2g0.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]11g36kcal1.3g0g3.9g0g
Aurajuusto2.5g8.5kcal0.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g169kcal18.2g0.4g11.4g0g
Valittu annoskoko47g84kcal9.1g0.2g5.7g0g
Annoskoko puolitettuna24g42kcal4.6g0.1g2.9g0g
Arvot/100g100g180kcal19.4g0.4g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996