Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.7g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g12g30kcal2.1g0.4g2.2g0.1g
Ranskankerma Valio5.6g16kcal0.1g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g169kcal10.8g1.4g13.4g0.2g
Valittu annoskoko47g85kcal5.4g0.7g6.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g42kcal2.7g0.4g3.4g0.1g
Arvot/100g100g181kcal11.5g1.5g14.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357