Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 11g34kcal2.9g0g2.6g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g13g47kcal1.7g9.3g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.4kcal0.4g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.9g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g195kcal11.4g20.2g7.6g1g
Valittu annoskoko47g97kcal5.7g10.1g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g49kcal2.9g5.1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g208kcal12.2g21.5g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518