Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 27g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Juustoraaste emmental punaleima5.9g23kcal1.7g0g1.8g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 2g5.1kcal0.5g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 12g39kcal0.2g0.4g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g149kcal5.4g3.4g12.6g1g
Valittu annoskoko47g75kcal2.7g1.7g6.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g37kcal1.4g0.9g3.2g0.3g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.6g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718