Marenki

Netistä löydetty ohje, sivustoa en enää muista.

Vatkaa valkuaist kovaksi vaahdoksi, lisää makeutusaine koko ajan vatkaten.

Lisää etikka (3 tippaa) loppuvaiheessa.

Tee 2 pyöreätä pohjaa tai 1 pellin kokoinen.

Paista 125 asteessa 60-70min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 44g19kcal4.3g0.2g0g0g
Väkiviinaetikka 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g57kcal8.6g5.2g0g0g
Valittu annoskoko47g28kcal4.3g2.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna23g14kcal2.2g1.3g0g0g
Arvot/100g100g61kcal9.2g5.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311932