Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli 5.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Pekoni rasvainen 5.4g20kcal0.6g0g2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.4g16kcal1.2g0g1.2g0g
Voi 3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g149kcal5.2g1.8g13.4g0.6g
Valittu annoskoko47g75kcal2.6g0.9g6.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g37kcal1.3g0.5g3.4g0.2g
Arvot/100g100g159kcal5.5g1.9g14.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425