Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)1.4g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Valio4.2g11kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g200kcal15.4g0.2g15.4g0g
Valittu annoskoko47g100kcal7.7g0.1g7.7g0g
Annoskoko puolitettuna23g50kcal3.9g0.1g3.9g0g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.2g16.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923