Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g8.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 4.9g15kcal1.1g0g1.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g55kcal2.8g4.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko47g27kcal1.4g2.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g14kcal0.7g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g58kcal3g4.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302