Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g251g176kcal40.1g0g0.8g0g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Ruokakerma Valio 5%125g75kcal1.5g3.5g6.3g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro16g4.8kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g600kcal86.2g12g20.8g4g
Valittu annoskoko460g300kcal43.1g6g10.4g2g
Annoskoko puolitettuna230g150kcal21.6g3g5.2g1g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968