Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g125g212kcal23.7g0g12.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 125g43kcal1.4g6.7g0.2g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.9g6.6kcal0.3g0.8g0.4g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.1g8.1kcal0.4g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g555kcal52.2g18.8g27.4g8.2g
Valittu annoskoko460g278kcal26.1g9.4g13.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna230g139kcal13.1g4.7g6.9g2.1g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303