TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g281g57kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Paprika punainen 94g28kcal0.9g4.2g0.4g1.8g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Lihaliemi laimennettu 75g14kcal0g2.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana921g338kcal5.6g35.2g18.6g11.6g
Valittu annoskoko460g169kcal2.8g17.6g9.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna230g84kcal1.4g8.8g4.7g2.9g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099