Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g800g136kcal3.2g20g4.8g0g
Sipuli, paistettu 640g648kcal8.3g31.1g52.5g11g
Pekoni, paistettu 1120g5768kcal184.1g0g567.7g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g360g540kcal64.8g4g32.4g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g25915kcal586.4g207.8g2562.8g22.8g
Valittu annoskoko4600g12958kcal293.2g103.9g1281.4g11.4g
Annoskoko puolitettuna2300g6479kcal146.6g52g640.7g5.7g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776