Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3341g1169kcal53.4g230.5g3.3g46.8g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g668g2004kcal173.7g0g147g0g
Oliiviöljy 90g798kcal0g0g90.2g0g
Sipuli (kuorittu)368g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Basilika, tuore 13g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 27g82kcal2.9g5.8g2.8g11.4g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g8560kcal486g544.4g490g139.6g
Valittu annoskoko4600g4280kcal243g272.2g245g69.8g
Annoskoko puolitettuna2300g2140kcal121.5g136.1g122.5g34.9g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213