Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3201g2025kcal96g153.7g112g0g
Sokeri 510g2071kcal0g509.7g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Voi 400g2903kcal4.8g1.6g325.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g15452kcal313.6g1379.4g964.8g0.2g
Valittu annoskoko4608g7726kcal156.8g689.7g482.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna2304g3863kcal78.4g344.9g241.2g0.1g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185979