Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 599g137kcal10.8g14.4g1.2g12.6g
Vehnäjauho puolikarkea 195g668kcal19.8g136.2g2.3g6.8g
Lohipakaste PIRKKA2395g4312kcal479.1g0g263.5g0g
Mustapippuri 39g109kcal4.2g14.9g1.3g10.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 168g1189kcal0.6g0g134.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 599g203kcal18.3g29.3g0.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl599g509kcal8.4g26.3g41.9g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g14252kcal1082.4g442.2g889.8g59.4g
Valittu annoskoko4608g7126kcal541.2g221.1g444.9g29.7g
Annoskoko puolitettuna2304g3563kcal270.6g110.6g222.5g14.9g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124