Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g801g136kcal3.2g20g4.8g0g
Sipuli, paistettu 641g649kcal8.3g31.2g52.6g11g
Pekoni, paistettu 1122g5778kcal184.4g0g568.7g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g361g541kcal64.9g4g32.5g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1603g5291kcal32.1g48.1g561g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g585kcal0.8g0.8g64.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g25960kcal587.4g208.2g2567.4g22.8g
Valittu annoskoko4608g12980kcal293.7g104.1g1283.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna2304g6490kcal146.9g52.1g641.9g5.7g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776