Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 120g1063kcal0g0g120.2g0g
Kesäkurpitsa1402g238kcal5.6g35.1g8.4g9.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2404g488kcal14.4g91.4g7.2g33.7g
Aurajuusto681g2316kcal136.2g0g197.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g8211kcal312.4g253g666.6g87g
Valittu annoskoko4608g4105kcal156.2g126.5g333.3g43.5g
Annoskoko puolitettuna2304g2053kcal78.1g63.3g166.7g21.8g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569