Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1931g14100kcal19.3g19.3g1545.2g0g
Sokeri 548g2223kcal0g547.1g0g0g
Leivinjauhe 43g75kcal2.2g16.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1717g5891kcal174.9g1201.8g20.6g60.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g69g275kcal0g68g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)300g658kcal0.9g159.8g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g46443kcal394.6g4024.4g3132.8g130.2g
Valittu annoskoko4608g23222kcal197.3g2012.2g1566.4g65.1g
Annoskoko puolitettuna2304g11611kcal98.7g1006.1g783.2g32.6g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591