Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1374g3125kcal261g0g233.5g0g
Paprika punainen 1717g503kcal16.1g77.3g6.9g32.6g
Sipuli (kuorittu)343g93kcal4.5g16.5g0.7g5.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g687g139kcal4.1g26.1g2.1g9.6g
Valkosipuli 41g45kcal3.3g6.7g0.2g0.9g
Polar 10% (Valio)343g721kcal109.9g0g34.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 103g78kcal4.6g13.3g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g9408kcal807g279.8g555.8g99.8g
Valittu annoskoko4608g4704kcal403.5g139.9g277.9g49.9g
Annoskoko puolitettuna2304g2352kcal201.8g70g139g25g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051