Sitruuna-tillikermaviilikastike

Sekoita ainekset keskenään ja laita kylmään mahdollisuuksien mukaan vetäytymään.

Sitruunamehu tulee sitruunasta puristettuna tai otat sen sitten pullosta.

Puolen sitruunan mehu riittää.

Tilli alkuperäisessä ohjeessa oli joku 1 dl hienonnettua tilliä, mutta itse käytän tillijauhetta helppouden vuoksi.

Käytä salaatin ja aterian kastikkeena.

Erityisen hyvin se sopii kala-aterioille ja perussalaattiinkin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g4267g2773kcal136.5g204.8g149.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton171g36kcal0.5g2.7g0g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g21g36kcal1.7g6.8g0.1g0g
Sinappi 43g56kcal1.9g6g2.6g0.7g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g64g38kcal1.9g9.6g0.1g0g
Tilli mauste43g7.3kcal0.6g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g5894kcal286.2g460.6g304.8g1.8g
Valittu annoskoko4608g2947kcal143.1g230.3g152.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna2304g1474kcal71.6g115.2g76.2g0.5g
Arvot/100g100g64kcal3.1g5g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408789