Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1506g843kcal128g75.3g3g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1506g10842kcal15.1g15.1g1204.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1566g5374kcal159.6g1096.3g18.8g54.8g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g34225kcal608.6g2396.2g2453g110g
Valittu annoskoko4608g17112kcal304.3g1198.1g1226.5g55g
Annoskoko puolitettuna2304g8556kcal152.2g599.1g613.3g27.5g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330