Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%175g298kcal35g0g17.5g0g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Voi 6.1g45kcal0.1g0g5g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Tomaattimurska 175g52kcal1g9.3g0.4g3.3g
Tomaattisose tomaattipyree 13g10kcal0.6g1.7g0g0.1g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.2g2.5kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana922g988kcal76.8g33.4g58.2g9.6g
Valittu annoskoko461g494kcal38.4g16.7g29.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna231g247kcal19.2g8.4g14.6g2.4g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883