Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 56g16kcal0.7g2.3g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.8kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g42g80kcal6.7g0.2g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka10g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lehtiselleri 2.9g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g49g29kcal0.7g6.3g0g0.4g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana923g268kcal16.6g21g12g4.6g
Valittu annoskoko462g134kcal8.3g10.5g6g2.3g
Annoskoko puolitettuna231g67kcal4.2g5.3g3g1.2g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472