Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.7g2.6g30.6g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste88g22kcal0.8g4.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 175g388kcal30.6g0g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1589kcal77.2g22.8g131.4g8.2g
Valittu annoskoko462g795kcal38.6g11.4g65.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna231g397kcal19.3g5.7g32.9g2.1g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530