Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty169g115kcal2.5g24.8g0.3g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Palsternakka 94g60kcal0.5g11.1g0.4g4.2g
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g599kcal14.8g95.2g14.2g16.4g
Valittu annoskoko462g299kcal7.4g47.6g7.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna231g150kcal3.7g23.8g3.6g4.1g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641