Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 175g96kcal2.8g22.9g0.3g1.5g
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.8g0.6g21.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g63g225kcal17.5g1.2g16.9g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana925g1502kcal92.6g49.6g107g3g
Valittu annoskoko462g751kcal46.3g24.8g53.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna231g376kcal23.2g12.4g26.8g0.8g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182023