Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g26g89kcal3.6g0g8.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Veripalttu (Tapola), annos 200g83g191kcal9.2g14.2g13.3g0g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana925g720kcal29.8g63.2g43g3g
Valittu annoskoko462g360kcal14.9g31.6g21.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna231g180kcal7.5g15.8g10.8g0.8g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337