Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 1462g1733kcal321.6g0g48.2g0g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.5g0.6g4.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen88g631kcal0.9g0.9g70.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)876g745kcal8.8g30.7g61.3g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g140g519kcal1.4g117.8g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1753g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.5g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g7445kcal673.2g328.8g369g11.4g
Valittu annoskoko4620g3723kcal336.6g164.4g184.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna2310g1861kcal168.3g82.2g92.3g2.9g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391