Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)500g1734kcal104.9g5g144.9g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]333g1099kcal89.9g0g79.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1299g442kcal18.2g77.9g6.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1332g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1083g3715kcal110.3g757.8g13g37.9g
Kuivahiiva, annos 11g37g132kcal16.5g14.7g2.2g0g
Oregano, kuivattu 6.7g20kcal0.7g1.4g0.7g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g14391kcal681g1740.2g494.4g81.6g
Valittu annoskoko4620g7196kcal340.5g870.1g247.2g40.8g
Annoskoko puolitettuna2310g3598kcal170.3g435.1g123.6g20.4g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744