Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2800g1680kcal42g364g2.8g25.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1050g3603kcal107g735g12.6g36.7g
Kananmuna kuorineen punnittu420g529kcal46.2g1.3g37.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g350g910kcal105g7g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g13444kcal600.4g2214.6g211.4g123.8g
Valittu annoskoko4620g6722kcal300.2g1107.3g105.7g61.9g
Annoskoko puolitettuna2310g3361kcal150.1g553.7g52.9g31g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192