Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g131g328kcal23g0g26.3g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g94g134kcal18.8g0g6.6g0g
Kaali, valkokaali225g48kcal2.7g7.7g0.5g4.7g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Persilja 9g2.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g1046kcal90g18.4g67g13g
Valittu annoskoko464g523kcal45g9.2g33.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna232g262kcal22.5g4.6g16.8g3.3g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654