Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g188g145kcal4.3g0.9g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)188g160kcal1.9g6.6g13.2g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Margariini, flora kevyt 40 7.5g28kcal0g0.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g711kcal14.6g23.6g60.2g3g
Valittu annoskoko464g355kcal7.3g11.8g30.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna232g178kcal3.7g5.9g15.1g0.8g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.5g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147