Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g270g76kcal3g13g1.1g8.1g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g113g214kcal16.9g0g16.9g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g47g28kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g30g23kcal5.4g0.2g0.3g0g
Auringonkukkaöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g747kcal51.6g30.6g48g16.8g
Valittu annoskoko464g373kcal25.8g15.3g24g8.4g
Annoskoko puolitettuna232g187kcal12.9g7.7g12g4.2g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789