Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g113g44kcal0.8g10.1g0g2.9g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g56g215kcal8.4g42.2g1.7g4.6g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g615kcal18.4g128.4g3.4g15g
Valittu annoskoko464g307kcal9.2g64.2g1.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna232g154kcal4.6g32.1g0.9g3.8g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970