Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g250kcal28.6g0g15g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g26g20kcal1.2g3.4g0.1g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 45g14kcal0.4g2.3g0.1g0.9g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Herkkusieni säilyke 38g6.4kcal0.8g0.1g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g693kcal68g26.8g33g8.2g
Valittu annoskoko464g347kcal34g13.4g16.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna232g173kcal17g6.7g8.3g2.1g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437